Robert Street Offices


Robert Street Offices

Robert_Street_01-(Panorama).jpg
Robert_Street_02-(Panorama).jpg

The Client approached us wishing to introduce a modern office building into an older established business area. We set out to create a character in keeping with the surrounding area. A street front coffee shop ensures a vibrate office culture, and draws customers from the surrounding area. Offices are spread across three (3) levels with different space arrangements possible. The third level of offices sits within the roof space, utilising / gaining back an other wise wasted area. With two levels of basement car parking and a council car park within walking distance we were able to provide ample car parking. That said, bicycle parking is provided within the basement and showers on each floor. We worked with the client on establishing ecological sustainable design (ESD) principles for the building, during the design phase. These included solar penetration, natural air flow, natural light levels and water management. Budget :$3,000,000 Design Period : 6 Months Letable Area : 1200m2 Car Spaces ; 33

Download Brief
File Size: 81 kb